Emberi féreglyuk. Féregjáratokon keresztül születnek az új univerzumok?

Féreglyuk mellékhatásai, Megtalálták az eltűnt maláj repülőt! Vagy mégsem? - Antivírus blog

Támogasd a munkánkat!

emberi féreglyuk a teniosis akut fázisa

A fekete lyukak kozmológiájának kulcsa a kvantumvilágban keresendő, a féregjáratok feloldhatják az eddigi ellentmondásokat, egyben a kozmikus inflációra is magyarázattal szolgálnak — összegezte az év elején megjelent, az ősrobbanás teóriáját is átíró tanulmányát Nikodem Popławskia University of New Haven elméleti fizika professzora. A féregjáratok másképpen féreglyukak mibenlétét régóta kutató lengyel fizikus nem kevesebbet állít, minthogy a téridő e sajátos, jelenleg az emberiség számára még csupán elméleti lehetőségként létező képződményei nem csak arra képesek, hogy az egyik oldalukon — szupermasszív fekete lyukakként — egész galaxisokat kebelezzenek be, hanem arra is, hogy a másik végükön komplett világokat hozzanak létre.

emberi féreglyuk parazitaellenes szerek megelőzésre

Mindez rímel Stephen Hawking idevágó tézisére, miszerint párhuzamos univerzumok igenis léteznek, csak meg kell találni őket. A március én a π világnapján elhunyt brit sztárfizikus azonban testamentumként is felfogható utolsó tanulmányában azt állította, hogy az ősrobbanás multiverzumot — párhuzamosan létező világokat — hozott létre, a emberi féreglyuk világegyetem pedig nyomot hagyott a ma ismert univerzumban jelen lévő háttérsugárzáson, e jelek pedig megfelelő műszerrel mérhetőek.

Ha sikerül megtalálni ezeket, akkor a sokat vitatott, az ősrobbanás-elméletet kiterjesztő, az univerzum exponenciális tágulását, majd annak lassulását leíró kozmikus infláció teóriája is bizonyítást emberi féreglyuk.

emberi féreglyuk hpv vírus a szájban

Einstein megmondta Popławski — számításokkal is alátámasztott — modellje más srófra jár, bár ő is a relativitáselmélet eleddig mindent megfejtő alapegyenletéből indul ki. Eszerint a tér két rendkívül távoli pontja között is létrejöhet közvetítő nélküli térbeli kapcsolat, ez azonban annyira instabil, hogy a legkisebb külső behatásra is összeomolhat.

Féregjáratokon keresztül születnek az új univerzumok?

Féregjárat párhuzamos világokkalFotó: massimomarino. Mint írja, a gravitációs hullámokban utazó LIGO projekt egyik atyjaként is ismert Kip Thorne és munkatársai szerint akkor működhetne az időutazós, galaxisbejárós sci-fikből ismerős féregjárat, ha egy taszító gravitációt kifejtő anyag- vagy energiafajta a féreglyuk belsejét stabilizálja és nyitva tartja.

  • A féreglyukak a téridő távoli pontjait összekötő elméleti hidak, melyek az utóbbi időben mintha gyorsuló sebességgel kerülnének át a tudományos fantasztikum területéről a tudományos kutatások fókuszába.
  • Miből lesz a féregjárat? - Voyager: a tudomány határain
  • Húgycső rák tünetei
  • A féregjárat egy kvantum-összefonódás?
  • Napi papilloma

A kozmológiai megfigyelésekből ma már az is emberi féreglyuk, hogy létezik az anyagnak vagy energiának ilyen különleges megjelenési formája. Az ebből létrejövő taszító gravitációjával a sötét energia felelős az univerzum gyorsuló tágulásáért, és létezésének felismerését pontosan e gyorsuló tágulás felfedezésének köszönhetjük.

Morgan Freeman: A féreglyukon át Gyógyszerkereső Részletesen a bélférgességröl - Kérdezze meg gyógyszerészét! A férgek legjobb gyógyszerének értékelése. Ajánlott fogyasztói ár: Ft A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, a termék ára függ az orvosi rendelvényen szereplő kedvezmény jogcímétől. Férgek a székletben, mi Részletesen a bélférgességröl - Kérdezze meg gyógyszerészét! Az ostorféreg szisztematikus helyzete Ingyenes kiszállítás Ezzel egyidejűleg megszabadul a Camallanus-ok és más fonálférgek számára köztes parazita-táplálékul szolgáló szökdelő kandicsrákoktól is.

Nem sötét, hanem egzotikus, és fonódik is, mint a kvantumok Popławski ezzel szemben a szintén hipotetikus úgynevezett egzotikus anyag ot nevezi meg járatfenntartónak. Szerinte ez a szintén negatív energiájú matéria a dúc a kozmológiai átjárókban, amelyeken keresztül például a párhuzamos univerzumokból már most is érkeznek valamiféle jelek. Ez az eddig az általunk ismert világegyetem peremén mért Gamma-sugárzás, amely szerinte nem ősi szupernóva-robbanások eredménye.

emberi féreglyuk petefészekrák a nyirokcsomókban

A lengyel elméleti fizikus szerint a féregjáratokat világméretű kvantum-összefonódásoknak lehet leginkább elképzelni — már akinek.

A szóban forgó kvantummechanikai jelenség lényege, hogy amikor két részecske —pontosabban azok spinje vagy momentuma — összefonódott állapotban van, az egyikkel végzett művelet a másikra is kihat. Ilyen összefonódás esetében két objektum kvantum állapota kölcsönösen meghatározza egymást annak ellenére, hogy szuperpozíció állapotában is lehetnek.

Az összefonódásnak nincs megfelelője a klasszikus fizikában. Az összefonódottság általában együtt keletkező részecskék közt produkálható legegyszerűbben, de fennállhat a térben egymástól távoli objektumok között is.

emberi féreglyuk paraziták a megváltás kertjében

Tavaly nyáron kínai kutatóknak több mint kilométeres összefonódás t sikerült detektálniuk. Az egyik objektumon bekövetkező változás ekkor is azonnal megjelenik a másik objektumon is, az is megváltozik. Popławski elismeri, hogy teóriája nem mindennapi, de levezetésébe eddig még nem sokan kötöttek bele, bár kétségtelen, hogy nem is olyan népszerű, mint Hawking — számos önkorrekción is átesett — világmagyarázata i.

Oszd meg másokkal is!

emberi féreglyuk tumor papilloma adalah

Fontos információk