Parazita kivonás

parazita kivonás

Parazita kivonás - Csepp a parazitákból a szemben Parazita kivonás Tartalom Parazita darázzsal a paradicsommoly ellen Populációk kölcsönhatásai Egy roncs autó ára - Autónavigásorstisztitas. Szóljon parazita kivonás Parazita kivonás, Az eredmények eddig biztatóak.

természetes vastagbél méregtelenítő ital

Az európai paradicsomültetvények egyik legveszélyesebb kártevője a paradicsommoly Tuta absolutakülönösen azt követően, hogy a rovar az utóbbi években rezisztenssé vált több rovarölő szerrel szemben. A parazita darázs sikeresen irtotta a kártevőket azok petéin és lárváin élősködve — fotó: Parazita kivonás A spanyol zöldség- és gyümölcstermesztők érdekképviseleti szervezete, a COEXPHAL, több éven keresztül és több helyen beállított kísérletekben intenzíven tanulmányozta a szóban forgó kártevő elleni biológiai védekezés lehetőségét parazita kivonás írja hortidaily.

húgycső szemölcsök az

Megállapították, hogy a Necremnus tutae nevű parazita darázs egy üvegházon belül — peszticidek alkalmazása és a paradicsomnövények jelentősebb károsítása nélkül — viszonylag rövid idő alatt képes csaknem teljesen kiirtani a paradicsommolyt és más kártevőket, azok petéin és lárváin élősködve.

Egy másik parazita rovart is találtak, amely alkalmas lehet a parazita kivonás, de az a Parazita kivonás tenuis csak fiatal és alacsony paradicsomnövények esetében biztosít megfelelő eredményt.

Lehet, hogy érdekel.

szarvasmarha papillomatosis ppt

Fontos információk