A legjobb

Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére!

Támogasd a munkánkat!

Hibát hibára - hogy bukott el a legjobb Covid stratégia?

Ausztrália érthetetlen countryőrületben szenved, Arizonában egy rockrádió viszont valószínűleg lenyúlta a winamp-playlistemet tizenhét éves koromból. Alaszkában az egyik adón KTNA hajnali négykor a gyermeknevelésről tart előadást egy kenetteljes hangú valaki: megtudtam belőle, hogy rettenetes hiba férfiként kommunikálni a kisfiúkkal és nőként a kislányokkal, mert ez mindenkinek rossz.

Aberdeenben visszatértek a nyolcvanas évek, a Shetland-szigetek megakadtak valahol környékén. Amerikában, Three Forksban létezik egy tematikus punk-állomásehelyett véletlenül egy ott a legjobb másik rádióra hangoltam, és először rettentően fel is háborodtam, hogy a reggae az a legjobb már véletlenül sem punk, hiába van ott a a legjobb öszvérként. A Speysound Radio Aviemore-ban, Skóciában nem okozott csalódást: öt perc után hosszú vörös szakállat növesztettem tőle, és olyan dialektusban kezdtem beszélni, mint egyszer a Derby Presszóban nyolc sör után, amikor hollandokkal haverkodtam, és írnek néztek.

A Hebridákon valami komoly baj van: a helyiek a Deepness Dementia Radio és egy másik helyi adó között válogathatnak, ahol szombat délután, amikor a legjobb, valami ambient zenét sugároztak galambburukkolással. Nem állítom, hogy van összefüggés, mindenesetre a szigeteken többen halnak megmint Skócia többi részén. A kies SkóciaFotó: Google Milyen férgek vannak a gyomorban A világvevő Sosem voltam Skóciában, és a mostani járványhelyzet alapján úgy néz ki, hogy nem is fogok eljutni oda egyhamar.

Ugyanez igaz Alaszkára is, de őszintén szólva még Tatabányára is, minek menjek oda járvány idején, meg eleve is. Belehallgatni viszont bele tudok a helyi kisebb-nagyobb rádiókba, és annak ellenére, hogy neten a legjobb is lehetett hallgatni egy csomó mindent, a Radio Garden nevű oldal, ahol a földgömböt pörgetve rá lehet kattintani a rádióállomásokat jelző kis pöttyökre, sokkal szórakoztatóbbá teszi az adók közötti válogatást.

A projektet ban indították Amszterdamban, óta applikáció is van hozzá, és ha az ember kellőképpen unatkozik és benyomja mellé a Google Street A legjobb az adott vidékről, tényleg rettentően szórakoztató — pláne karantén idején. Ezzel a legjobb csak én vagyok így: az utazási korlátozások miatt otthon rekedt népek egy emberként szabadultak rá a világvevő rádióra, egy hónap alatt 15 millióan látogatták meg az oldalt, ami százalékos növekedést jelent a járványmentes időszakhoz képest.

Ott, ahol most vagyok, a hagyományos módon fogható kínálat elég szerény: valamelyik évben sikerült viszonylag tisztán befogni egy szlovák rockrádiót, így egész magabiztosan tudtam volna együtt énekelni a helyiérdekű Eddával a bármit, egyébként meg maradna a vízállásjelentés.

Kapcsolódó szolgáltatások

Hajóvonták találkozása tilos — ezt már régebben se értettem, de mennyivel felemelőbb már skót akcentussal, angolul szembesülni vele, hogy tilos! Már persze ha tényleg ezt mondták; lehet, hogy ott szabad nekik találkozniuk.

a legjobb a férgek jelenléte a gyermek testében

A lokális műfaj Jonathan Puckey, a Radio Garden egyik alapítója azt mondta a Guardiannek, hogy épp a világvevő élményét akarták visszahozni a huszonegyedik századba: a rádióhullámok ugyan foghatók máshol is, a rádió viszont mindig lokális műfaj marad, helyi ízlést szolgál ki és helyi témákkal foglalkozik. Különösen igaz ez a kisebb adókra, pláne az olyan elszigetelt helyeken, mint Ausztrália vagy Alaszka; ez utóbbi a Miért éppen Alaszka?

Nem baj, valami vallási műsorba már sikerült belefutni, egy reggeli műsorban pedig szombaton épp arról az önlefejező csigáról volt szó a helyszín: HomerAlaszka.

a legjobb hookworm férgek kezelése

Fotó: Humán papillomavírus patkányokban Maps Egy jó önlefejező csigát bármikor elcserélnék bármilyen itthon hozzáférhető reggeli műsorra, igaz, a szombat reggeli műsorvezető úgy beszél, mint egy cowboy a rajzfilmekben, a szakértő pedig indokolatlanul lelkesen csipog. Megnéztem Homer városát, persze Street View-ban: egy újabb olyan hely, ahova el akarok menni, pedig nincs ott semmi az ilyen helyek a kedvenceim.

a legjobb papilloma szemölcsök a szájban

Mondjuk egy ilyen békés helyen épp az lenne a különös, ha valami pörgős thrash metallal indítanák a napot; jelenlegi állás szerint szombat reggel fél kilenckor épp arra panaszkodik valaki lágy zenére, hogy nem tud a boltjában vevőket fogadni és barátkozni velük, egy cserkészlány pedig arra, hogy nem tud sütit árulni a világjárvány miatt.

Vegyen mosómedvét!

a legjobb hpv vírus geschlechtskrankheit

Hiába netes rádióról van szó, az igazi élményt persze nem a kifejezetten netes rádiót jelentik, hanem azok, ahol van műsorvezető, reklám és minden hagyományos rádiós kellék; ezek persze bosszantóak, ha az ember az unalomig ismert reggeli műsorokon idegesíti fel magát, de ha felfedezőként indul neki a rádióhallgatásnak, nélkülözhetetlenek. A betelefonálós műsorok még jobbak, sajnos még nem találtam a legjobb, ahol tematikusan fekete öves bolondok, konteóhívők vagy ufóészlelők fordulnak elő.

Ezért csak egy kicsit kárpótol a wexfordi rádió WMRÍrországahol a Szent Patrik-napi reklám után akciós chips és sör simán leadtak egy krematóriumreklámot is. Online kremálásokat is szerveznek, a hirdetés szerint pedig csudaszép a ravatolozó, szinte kedvet is kaptam meghalni tőle megvan az ír vicc? Sokszínű, de szar Az ember egy kis idő után rájön, hogy hiába sokszínű a világ, vannak állandó dolgok.

Azt hittem, hogy a washingtoni Aberdeenben fogható rádió a legjobb tényleg olyan lesz, mint a A legjobb éppen Alaszkában a sorozatot valójában Washingtonban forgatták : ez annyiból igaz is, hogy sokat és unalmasan beszélgetnek benne, de még ezek az adók sem kerülik el az összes adókra vonatkozó rákfenét, a csalókán belengetett Jó Zenét, amit soha a büdös életben nem adnak le, de időről időre úgy tesznek, mint ha elkezdenék, aztán lekeverik, hogy valami, még az addigi műsornál is unalmasabbra váltsanak.

A beígért jó zene itt Red Hot Chili Peppers volt, és most épp valami csirkeboltot hirdetnek helyette.

a legjobb a nemi szemölcsök eltávolítása egy héttel azelőtt

Négy másodperc zenéért majdnem megérte, mindenesetre ilyenkor ad hálát az ember az égnek, hogy már nem kell rádióból felvenni a zenéket. Mivel az volt a cél, hogy nagyjából értsem is, hogy mit hallok, leginkább angol nyelvterületen kalandoztam, igaz, megpróbáltam a legjobb is megtudni, hogy mit szeretnek a Feröer-szigeteken.

A kalkulátorban szereplő bankok listája

Egészen meglepő módon ott is country ment, amikor odakapcsoltam; megpróbálkoztam egy afrikai rockrádióval is, de kiderült, hogy ez csak nevében rock, különben valami törzsi zenét adnak rajta. Pörgess csak! A Radio Garden feltalálta a spanyolviaszt, de ez nem baj: a földgömb pörgetése egyébként is remek szórakozás ki az, aki ne akarta volna kipróbálni, amit a Doktor Dolittle-ben játszottak? Az ember megpörgeti a földgömböt, rábök a ceruzával, és odamegy, ahol talált.

Női kézi MK: elsőként az FTC jutott a legjobb négy közé

Ezt lehet kicsiben, savanyúbban, sárgábban megcsinálni most online; ahogy járvány idején újdonsággá vált a kovász, úgy itt is fel lehet fedezni olyan újdonságokat, amik valójában nem is újdonságok, csak épp nem kerültek eddig az orrunk elé.

Nem voltunk rászorulva én legalábbis biztosan nemhogy skót rádiókat hallgassak, de nem tudtam, a legjobb miről maradok le. Az öt tuti tipp Öt tuti tipp egy hónap után Íme, a tuti tippek arra, hogy mibe érdemes belefülelni szerte a világban, a teljesség igénye nélkül: - Isles FMStornoway, Skócia: kiváló beszélgetős műsorok, még csodásabb akcentus. A cipőboltosok nehézségeiről és a hajóskapitányok előtt tornyosuló kihívásokról szóló beszélgetős, de inkább monologizáló műsorok, olykor popzene vagy rock and roll.

Olvasáshoz nem ajánlott, de kiváló műsor, kivéve az éjjeli galambburukkolást ambient háttérrel.

  • Spotify
  • Paraziták jelei és kezelése

A műsort rendkívül szórakoztatóan tagolják a rettenetesen bugyuta hangeffektekkel ellátott reklámok. Ezek olyanok, mint a tévéshopos hirdetések kép nélkül, és a magyar hallgatóknak leginkább a GTA: Vice City rádióműsorából lehetnek ismerősek.

a legjobb papilláris szemölcsök kezelése

Javarészt Sex Pistols és Exploited ment, amikor hallgattam, elég silány minőségben, de nem tudnék felidézni olyan esetet a történelemben, amikor ez zavarta volna a punkokat.

Néha akadnak modern calipunk darabok is, de eddig hamar visszataláltak a régi kerékvágásba, lehet, hogy csak szerencsés idősávban hallgattam. Kevés dolgot utálok jobban, mint a countryt, de úgy tűnik, hogy itt ez a menő, viszont néha bejátszanak bluesosabb darabokat is, és valljuk be, ez még mindig jobb, mint egy másik ausztrál adó, ahol az odakapcsolásaim alkalmával mindig a a legjobb évekből játszottak valami borzalmat. Életérzésnek sem utolsó: itt nincs semmi, el tudom képzelni, hogy annál még a country is jobb.

De van itt minden, mint a búcsúban, más időszakban még Phil Collins is tiszteletét teheti, sajnos nem a Genesises időszakból.

A THM alapján objektíven össze tudsz hasonlítani több kölcsönt, majd eldönteni, hogy melyik a kedvezőbb számodra. Tartsd azonban észben, hogy az elérhető teljes hiteldíj mutató THM esetén is alaposan össze kell hasonlítanod a kölcsönöket!

Ez viszont rámutat arra is, hogy a rádió szintjén nem élünk nagyon rossz helyen, mert máshol is történhetnek hasonló borzalmak, mint itt. Kapcsolódó cikkek a Qubiten:.

Fontos információk